Ανθρώπινο δυναμικό


 CEO

Ο Γεώργιος Μακρίδης ξεκίνησε την καριέρα του στο Cambridge της Αγγλίας το 1997 ως Σύμβουλος στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών σε μεγάλο αριθμό μικρών τοπικών εταιρειών. Απέκτησε πτυχίο Bachelor στον τομέα της Οικονομίας το 2000 από το πανεπιστήμιο Anglia University και πτυχίο Master στα Συστήματα Διαχείρισης το 2001 από το πανεπιστήμιο Hull University. Συνεργάστηκε για 4 χρόνια με την εταιρεία RBS Group στο Leeds της Αγγλίας, όπου πέρασε από μια σειρά θέσεων που αφορούσαν την Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείρισης, έως ότου έγινε επικεφαλής στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών το 2004.

Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε με τον Παναγιώτη Μπεκιάρη την Εταιρεία Means4 τον Μάιο του 2006 με σκοπό τη δημιουργία μιας εταιρείας που προσφέρει λύσεις με σύγχρονες μορφές τεχνολογίας και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις μικρού μεγέθους.

CTO
Ο Παναγιώτης Μπεκιάρης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πληροφορική στο πανεπιστήμιο Hull University το 2002 και ξεκίνησε την καριέρα του το ίδιο έτος στο Hull της Αγγλίας, ως Τεχνικός Διαχείρισης Δικτύων στο Τμήμα Εργασίας και Συντάξεων (DWP), στη μεγαλύτερη επιχείρηση της Αγγλίας με ένα σύστημα υπολογιστών με πάνω από 100.000 θέσεις εργασίας και τερματικά σημεία.
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε στην εταιρεία Letris Network LTD ως τεχνικός δικτύων, τηλεπικοινωνιακών εξοπλισμών και συστημάτων ασθενών ρευμάτων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Letris, συμμετείχε σε μεγάλα Έργα, όπως στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δικτύων για εταιρείες όπως Maersk Hellas, Cetelem Bank, 3E Hellas Bottling Company και πολλές άλλες.
Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε για την Εταιρεία Logitel Innovative technologies Co. ως Μηχανικός Συστημάτων Πληροφορικής, υποστηρίζοντας και συντονίζοντας Έργα που αφορούν την VoIP τηλεφωνία.
Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Εταιρίας Means4.

CIO/CSO
Ο Γεώργιος Μηλιώτης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην εταιρεία APD Communications στο East Yorkshire της Αγγλίας, ως προγραμματιστής. Παράλληλα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στον τομέα Visualization and Virtual Environments. Έχει εργαστεί σε αρκετές εταιρείες και μέρη ανά τον κόσμο, όπως στην Washington DC, όπου εργάστηκε ως ερευνητής συστημάτων ασφαλείας δικτύων και στις Βρυξέλλες, Βέλγιο όπου σχεδίασε διαδικασίες και προγράμματα Η/Υ για Μεσιτικά Γραφεία.
Συνεχίζει την καριέρα του ως Συνεργάτης του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, ως Διαχειριστής Δικτύου, Μηχανικός Συστημάτων και Ασφαλείας. Η ζωή του ήταν πάντα συνδεδεμένη με τους υπολογιστές από μικρή ηλικία και διατηρεί ιδιαίτερο πάθος σχετικά με την ασφάλεια δεδομένων, με λογισμικά ανοιχτού κώδικα και ψηφιακές ελευθερίες.
Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Means4.