Η Means4 προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, όλα ειδικά σχεδιασμένα για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις με στόχο την ανάπτυξή τους και τη βελτίωση του τρόπου εργασίας και των διαδικασιών που χρησιμοποιούν.

Με άλλα λόγια, προσφέρουμε “αξία” σε επιχειρήσεις βοηθώντας τες να εξοικονομήσουν χρήματα με τις ευεργετικές δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία της πληροφορίας και το διαδίκτυο.

Ασχολούμαστε με το χώρο της Τεχνολογίας της Πληροφορικής αφενός διότι απολαμβάνουμε τις προκλήσεις που διαρκώς προκύπτουν με την εξέλιξη της τεχνολογίας και αφετέρου γιατί παρατηρούμε στην πράξη τη θετική επίδραση αυτής της Επιστήμης στις επιχειρήσεις και στην κοινωνία.

Προσπαθούμε με μεγάλη προθυμία να κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των Πελατών μας και χρησιμοποιούμε την υπάρχουσα τεχνολογία έτσι ώστε να διευκολύνουμε και να βελτιώνουμε τον τρόπο εργασίας τους.

Παρέχουμε μεγάλο εύρος προϊόντων και υπηρεσιών, από λογισμικό και μηχανικό εξοπλισμό Η/Υ (software – hardware) και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό έως εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως δομημένη καλωδίωση, υπεργολαβικές εργασίες ηλεκτρονικών τοποθετήσεων, εξειδικευμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις ανάλογα με τις τεχνολογικές τους ανάγκες και υπηρεσίες στοχευμένης διαφήμισης.