We Deliver Solutions

Η εταιρεία

Η Means4 προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, όλα ειδικά σχεδιασμένα για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις με στόχο την ανάπτυξή τους και τη βελτίωση του τρόπου εργασίας και των διαδικασιών που χρησιμοποιούν.

Με άλλα λόγια, προσφέρουμε “αξία” σε επιχειρήσεις βοηθώντας τες να εξοικονομήσουν χρήματα με τις ευεργετικές δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία της πληροφορίας και το διαδίκτυο.

Ασχολούμαστε με το χώρο της Τεχνολογίας της Πληροφορικής αφενός διότι απολαμβάνουμε τις προκλήσεις που διαρκώς προκύπτουν με την εξέλιξη της τεχνολογίας και αφετέρου γιατί παρατηρούμε στην πράξη τη θετική επίδραση αυτής της Επιστήμης στις επιχειρήσεις και στην κοινωνία.

Προσπαθούμε με μεγάλη προθυμία να κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των Πελατών μας και χρησιμοποιούμε την υπάρχουσα τεχνολογία έτσι ώστε να διευκολύνουμε και να βελτιώνουμε τον τρόπο εργασίας τους.

Παρέχουμε μεγάλο εύρος προϊόντων και υπηρεσιών, από λογισμικό και μηχανικό εξοπλισμό Η/Υ (software – hardware) και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό έως εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως δομημένη καλωδίωση, υπεργολαβικές εργασίες ηλεκτρονικών τοποθετήσεων, εξειδικευμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις ανάλογα με τις τεχνολογικές τους ανάγκες και υπηρεσίες στοχευμένης διαφήμισης.

Γιατί εμάς;

Kερδίζουμε το σεβασμό και την αφοσίωση στη συνεργασία των πελατών μας διότι αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους.

Αγωνιζόμαστε για άριστη ποιότητα στη δουλειά μας μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης και των υψηλών επιδόσεων των ανθρώπων μας.

Επιτυγχάνουμε το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας γρηγορότερα από τους ανταγωνιστές μας με το σωστό συντονισμό των συνεργείων μας και προσπαθώντας να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Αναγνωρίζουμε και δράττουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται με σκοπό την ανάπτυξη της Εταιρείας μας, διερευνώντας και επεξεργάζοντας μελλοντικά εργασιακά σχέδια.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

alt-photo

Γεώργιος Μακρίδης

CEO

Ξεκίνησε την καριέρα του στο Cambridge της Αγγλίας το 1997 ως σύμβουλος στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών σε μεγάλο αριθμό μικρών τοπικών εταιρειών. Απέκτησε πτυχίο Bachelor στον τομέα της Οικονομίας το 2000 από το πανεπιστήμιο Anglia University και πτυχίο Master στα Συστήματα Διαχείρισης το 2001 από το πανεπιστήμιο Hull University. Συνεργάστηκε για 4 χρόνια με την εταιρεία RBS Group στο Leeds της Αγγλίας, όπου πέρασε από μια σειρά θέσεων που αφορούσαν την Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείρισης, έως ότου έγινε επικεφαλής στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών το 2004.

alt-photo

Παναγιώτης Μπεκιάρης

CΤO

Σπούδασε Πληροφορική στο πανεπιστήμιο Hull University και το 2002 ξεκίνησε την καριέρα του στο Hull της Αγγλίας, ως Τεχνικός Διαχείρισης Δικτύων στο Τμήμα Εργασίας και Συντάξεων (DWP), στη μεγαλύτερη επιχείρηση της Αγγλίας με ένα σύστημα υπολογιστών με πάνω από 100.000 θέσεις εργασίας και τερματικά σημεία.
Στην Ελλάδα, εργάστηκε στην εταιρεία Letris Network LTD ως τεχνικός δικτύων, τηλεπικοινωνιακών εξοπλισμών και συστημάτων ασθενών ρευμάτων. Εκεί συμμετείχε σε μεγάλα έργα, όπως στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δικτύων για εταιρείες όπως Maersk Hellas, Cetelem Bank, 3E Hellas Bottling Company και πολλές άλλες.
Έπειτα εργάστηκε για την Εταιρεία Logitel Innovative technologies Co. ως Μηχανικός Συστημάτων Πληροφορικής, υποστηρίζοντας και συντονίζοντας έργα που αφορούν την VoIP τηλεφωνία.

alt-photo

Γιώργος Μηλιώτης

CIO/CSO

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην εταιρεία APD Communications στο East Yorkshire της Αγγλίας, ως προγραμματιστής. Παράλληλα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στον τομέα Visualization and Virtual Environments. Έχει εργαστεί σε αρκετές εταιρείες και μέρη ανά τον κόσμο, όπως στην Washington DC, όπου εργάστηκε ως ερευνητής συστημάτων ασφαλείας δικτύων και στις Βρυξέλλες, Βέλγιο όπου σχεδίασε διαδικασίες και προγράμματα Η/Υ για Μεσιτικά Γραφεία.
Συνεχίζει την καριέρα του ως Συνεργάτης του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, ως Διαχειριστής Δικτύου, Μηχανικός Συστημάτων και Ασφαλείας. Η ζωή του ήταν πάντα συνδεδεμένη με τους υπολογιστές από μικρή ηλικία και διατηρεί ιδιαίτερο πάθος σχετικά με την ασφάλεια δεδομένων, με λογισμικά ανοιχτού κώδικα και ψηφιακές ελευθερίες.

Καλέστε μας να σχεδιάσουμε μαζί τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.